Chat

Esküvőszervező – esküvőszervezés

Esküvői Szertartásvezető Deam Ceremony Georgina Gina

Esküvőszervező -Szertartásvezető
Deam Ceremony
GeorginaGina

 

 

GeorginaGina

Esküvőszervező

 

Üdvözöllek benneteket kedves fiatal Pár !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mikor az esküvődet szervezem Ti vagytok a fókuszban, Ti vagytok az elsők számomra. Biztonságban érezhetitek magatokat velem , mert gyakorlott okleveles  esküvőszervező ,  rendezvényszervező és esküvői szertartásvezető vagyok.

Egyéb hasznos és értékes szolgáltatást nyújtok mint  Stylist . Az esküvői divatszakmában az esküvők szervezésénél hasznos öltözködési illemszabályokat nyújtok Nektek és az örömszülőknek, vendégeknek is. A menyasszonyi ruhád kiválasztásában is segítséget  nyújtok, öteleteket , javaslatokat adok , mivel a menyasszonyi ruhák  világában a menyasszony testalkatához illő ruhák öltözködési trükkjét alkalmazom és segítem.

A rendezvények világában a protokoll szabályok ismeretében hasznos tanácsokat nyújtok. Az esküvői ceremónia alatt, szertartásvezetésnél, a polgári szertartás menetrendjét és megjelenését követem, mint hivatásos Szertartásvezető. Veletek  egyeztetve, az álmaitokat megvalósítva olyan szertartást tartok, mely valóban rólatok mesél, – kedves, meghitt és rugalmas szertartást.

Igazán kijelenthetem , hogy gyakorlott , profi esküvőszervező és  szolgáltató vagyok.  Évente több alkalommal szervezek  esküvőket Cipruson . Magyar párok részére  nagy szakmai háttérrel rendelkezünk csapatommal az esküvők szervezésében.

Nem ér engem semmilyen kérés felkészületlenül , minden esetben tudom mi a teendőm, milyen szolgáltatásokat ajánljak nektek, mi a legkedvezőbb számotokra.

A legfontosabbnak tartom a fiatal párok esküvőinek személyre szabott, professzionális megszervezését.

Így örömmel tölt el engemet, hogy üdvözölhetlek benneteket honlapunkon. Remélem sok hasznos információt tudok átadni részetekre . Bízom benne , hogy meggyőző érveket adok számotokra ahhoz, hogy Cipruson tartandó esküvőtökre az én szakmai tudásomat és  szolgáltatásaimat vegyétek igénybe.  

A legfontosabb és a legnagyobb szakmai örömet az jelenti, ha az esküvő tökéletesen, millió szép pillanatból álló igazi Nagy Napként maradjon  meg az emlékezetekben és a násznép emlékezetében.

Várlak benneteket az esküvőtökre. Tudjátok meg tőlem az esküvőszervezés kulissza titkait Bővebben >>>