Chat

Utazás szervező

 Az utazás szervező a  Chryciana Tours  & Travel

 

Ciprusi utazási iroda vagyunk és 38 éve alakultunk meg. Három irodánk van Cipruson és több nemzetközi irodai „ hálózatunk” . Az iroda tulajdonosa és igazgatója Apa és fia Mr. Chrysostomos Papageorgiou és Mr. Georgios Papageorgiou.

A magyar közönség felé az esküvőket, utazási ajánlatokat  magyar nyelven kommunikáljuk, szervezzük és bonyolítjuk le. Az esküvőket a magyar párok részére 14 éve szervezzük. 

Szolgáltatásunk a profi utazás és esküvőszervezés – professzionális  nagy szakmai háttérrel rendelkező csapatunkkal Cipruson.  Privilégiumunk , azaz előnyös , kiváltságos helyzetünk van a ciprusi utazások megszervezésében a magyar piac számára a 35 éves ciprusi – magyar kapcsolatra tekintettel .  A  magyar párok részére Cipruson az  esküvők szervezésében pontosan 15 éve elsőbbséget élvezünk.   Évente több alkalommal szervezünk több száz fős esküvőket Cipruson . 

 

Nem ér bennünket semmilyen kérés felkészületlenül , minden esetben tudjuk mi a teendőnk, milyen szolgáltatásokat ajánljunk nektek. Elsődleges szempontunk és  a figyelmünk azon van , hogy mi a legkedvezőbb számotokra. Mivel ciprusi helyi iroda vagyunk és magyarul is beszélünk , a kapcsolatrendszerünk felülmúl minden más magyar utazási iroda adta ajánlati lehetőséget.

Georgina , egy  ciprusi és magyarul beszélő  hölgy indította el a magyar turizmust Cipruson,  a ciprusi Chryciana Travel és a magyar Aphro-Idée utazási iroda közös együttműködésével. Irodánk volt az első ciprusi iroda aki fogadta az első magyar csoportot Cipruson 1989. decemberében.  A ciprusi Idegenforgalmi Hivatal ezt méltóan fogadta  TV, rádió és riporterek társaságában . 

Tevékenységi köreink:

Utazásszervezésszállásfoglalásesküvők szervezése – helyi kirándulások Cipruson – hajójegyek értékesítése – repülőjegy foglalás 

3 irodánk van Limassolban, amelyek közül az egyik csak online működik a magyar utazó közönség számára és magyar nyelven.