Chat

Esküvői dekoráció

STÍLUS – ÖSSZHANG – HARMÓNIA

ez a dekoráció lényege

Legyen szó virágdekorációról, fénydekorációról, textilekről dekoratőrünk minden esetben az elképzeléseitek szerint készíti el a dekorációt.

Általában mielőtt erre ajánlatot adnánk, elmondjátok az elképzeléseiteket és ötletekkel , tanácsokkal látunk el Benneteket, s a közösen kialakított terv alapján, személyre szabottan készíttetjük el számotokra a dekorációkat.

Megrendelhetőek nálunk  a menyasszonyi csokor, vőlegénynek virág , ceremónia asztalra gyönyörű élő virágból asztali dekor, az autódíszítés stb. stb.- minden dekoráció amire szükségetek lenne. 

Dekorációval az adott helyszínt az alkalomnak megfelelő hatás elérése érdekében szebbé és díszesebbé tesszük.

Az esküvői dekoráció a díszítés a szép hatást keltő tárgy, dolog, illetve több ilyen kellékek összessége, ami az esküvői helyszínt, a menyasszony és a vőlegény öltözékét az alkalomnak megfelelően  további hatással erősíti.

A dekoráció tervezést igényel, hiszen akkor lesz igazán emlékezetes az esküvő , ha minden apró részletéből árad az esküvői hangulat.

A dekoráció összeállításánál fontos szempont , hogy :

  • Milyen stílusú lesz az esküvő  ( nyílt helyszín, fedett vagy zárt terület pld. házasságkötő terem )
  • Milyen lesz a menyasszonyi ruha és a vőlegény ruhája , ez meghatározza a színvilágot is.

Fontos lehet , hogy az összes alkotóelem egy kerek egésszé álljon össze  úgy , hogy a kellékek együttesen tükrözzék a menyasszony és a vőlegény jelenlétét.

Együtt kiválasztjuk a hozzátok illő megjelenést és dekorációt.  A lényeg, hogy legyen  harmonikus a tervezett helyszín , az elképzelt stílus  és a színvilág .  

 

Ne feledjétek ! –  az esküvőtök a személyiségetek tükörképe.