Chat

Esküvő lebonyolítása bővebben

A hivatalos esküvőszervezés mint külön szolgáltatás  magába foglalja az esküvő előtti teendőket , az esküvő napján történő munkát  és az egyéb idegenforgalmi szolgáltatások adminisztrációját. Ezzel valósul meg az esküvő lebonyolítása. 

Miután megrendelitek tőlünk az esküvőszervezés szolgáltatását első lépésben meg kell szereznünk és le kell foglalnunk az esküvőtök dátumát  a házassági engedélyetekhez   , de ezzel párhuzamosan megkeressük részetekre az ideális helyszínt . Megadjuk a segítséget a házasság kötéséhez szükséges dokumentációk beszerzéséhez.  A kész dokumentumokat ellenőrizzük és megküldjük  a Városházára.  

Veletek folyamatos   telefonos konzultációban vagyunk, addig is amíg megérkeztek Ciprusra.  Tehát minden rendben lesz mire  az esküvőtökre érkeztek. 

Miután megtaláltuk részetekre   az ideális helyszínt az esküvőtökhöz ,  segítséget adunk a stílus megtervezésében, a dekoráció összeállításában , az esküvői fogadás összeállításában .  A konkrét esküvői szolgáltatások megrendeléséhez folyamatos helyszíni megjelenést teszünk a szolgáltatóknál  , mint pld. dekoráció egyeztetése, menyasszonyi csokor összeállításának egyeztetése , torta megrendelésnél  a  torta  kiválasztása , majd kóstolása  és az összes további helyszíni teendő kontrollálása .  Az esküvő napja előtti teendők elvégzése időhöz nincs kötve , tehát amikor szükséges a helyszínen kell lennünk , folyamatos egyeztetésre a szolgáltatókkal.  

Továbbá elkészítjük  a teljes költségvetést részetekre,  az esküvői forgatókönyvet összeállítjuk,    egyeztetünk  az esküvő egyéb szolgáltatóival , állandó telefonos ügyeletet tartunk részetekre  az esküvő lebonyolításáig.  Leszervezzük és befoglaljuk  a szállást részetekre és a vendégek részére is , befoglaljuk a repülőjegyeteket, kiállítjuk a beszállókártyákat, leszervezzük a transzfereket Cipruson , hogy a repülőtértől a szállásig eljussatok ill. visszafelé amikor vissza utaztok a Hazátokba. Leszervezzük igény szerint azokat a helyi programokat, kirándulásokat  Cipruson , amire szükségetek , kedvetek van. Gépkocsi bérelésében szintén segítséget adunk.

Az esküvő napján koordináljuk az összes munkát   az események gördülékenyen lebonyolításához.

Az esküvő napján már hajnaltól kezdve munkában áll a csapat, mert éppen pld. az esküvőszervező megy a másik városba a tortáért , mert ott csinálják a legfinomabb és legszebb esküvői tortákat. A munkánk egészen hajnalig tart .

Az a feladatunk , hogy az esküvőtök napján és utána is , Nektek ne kelljen a szervezéssel foglalkoznotok és maga az egész ceremónia zavartalanul legyen lebonyolítva.  Arra biztatunk benneteket , hogy adjátok magatokat át , csak egymásnak és készüljetek fel a jövő első alap pillérjéhez az Eskü tételre és utána élvezzétek ennek a gyönyörű szigetnek a csodáit. Hiszen ez a Szerelem Szigete ! 

Az pedig , hogy megérkezett –e virág , helyszínen van-e a pincér , kész van –e a terítés, megérkezett –e a fotós stb. legyen a mi gondunk !

Lehetőség van az esküvőszervezés megkezdése előtt  vagy közben tanácsadó beszélgetésre azok részére is akik egyénileg szervezik az esküvőjüket. Tanácsadás >>>>>