Chat

Ciprusi szállodák

Nyaralás Cipruson. Ez a ciprusutazas.hu lapja . Ciprusi utazáshoz szállások foglalása. Foglalja le a repülőjegyét önállóan  vagy általunk is megrendelheti  a repülőjegyét.

Ciprusi nyaraláshoz  szállások szállodák – Családi nyaralás – Ciprusra út igényeseknek – ciprusi utak last minute és akciós – esküvőkCiprusra utazóknak minden információ Ciprusról.

Még nem volt Cipruson?  Ciprus szigetén?

Akkor ez az oldal a Ciprus utazás oldala, különösen Önnek szól. Ciprusi utazásához válassza ki melyik ajánlat tetszik Önnek, írja fel a szálloda nevét, a tervezett utazás körülbelüli időpontját és küldje el nekünk. Írja meg mit szeretne és mire lenne szüksége. Egyéni időpontok alapján, amikor Ön szeretne utazni készitjük el a pontos ajánlatot és foglaljuk le a helyét. Az ajánlatkérést a Ajánlatkérés – foglalás  linknél teheti meg.

Az itt megjelent  Ciprusi utazás napi árai csakis tájékoztató jellegűek ,info. Ajánlattételnek a névre szóló ajánlat minősül. A pontos ajánlatküldés tartalmazza az ajánlat  érvényes határidejét is.

Ayia Napa

 

 

Ayia Napa – Tenger szerelmeseinek

Ayia Napa Kristálytiszta víze, a csodálatos öblök, hosszú homokos strandok jellemzik ezt az üdülőhelyet. A legismertebb strand természetesen a Nissi Beach. Az egykori halászfalu ma már komoly turistaközpont, ahol naplemente után szinte mindig pezseg az élet. A hotelek nyugodtabb vidéken találhatók, a központtól kicsit távolabb a tengerparton, de a központ könnyen megközelíthető gyalog, busszal vagy akár kismotorral is. Larnaca repülőterétől a busztranszfer kb. 1 óra.

Igazán a tenger szépségét adja, abszolút tengerparti üdülőhely. Ayia Napa tengerpartjai Ciprus legfinomabb, aranysárga homokos strandjai. Minden nevezetességtől távolabb fekvő terület. Érdemes 3 napra gépkocsit bérelni és bejárni a szigetet. Ayia Napan a tenger szépsége, a laza pihenés, a semmittevés annyira magával tudja ragadni az embert,  hogy minden más egyébről megfeledkezünk. Magával ragadja az embert az igazi mediterran , egzotikus légkör és nyári estéken Agia Napa partja fergeteges szórakozóhellyé válik. Agia Napa ideális nyaralóhely, ahonnan megnyugodva és élményekkel feltöltődve térhetünk vissza.

 

Limassol – Tenger  szerelmeseinek  Kirándulóknak – Szórakozást kedvelőknek

 

Limassol – Ciprus: a sziget második legnagyobb városa, egy tengerparti világváros, kb. 16 km partszakasszal, forgalmas bevásárló központtal, tavernákkal és mozgalmas éjszakai élettel. Karneválok tavasszal, Limassoli Fesztivál nyáron amikor különböző rendezvények, zenei, tánc és színházi programok a történelmi múltú épületek falai közt különleges élményt nyújtanak. Ősszel a borfesztivál, amikor a különféle híres ciprusi borokat kóstolhatja meg. Télen minden hotel, étterem, taverna, színház és koncertterem nyitva tart és óriási kínálattal várják a vendégeket. A sziget éghajlata télen is kínál napozási és fürdési lehetőségeket. Limassolban fürödhet a tengerben télen és a Troodos hegység tetején síelhet.

Limassol a legideálisabb területe Ciprusnak azok részére , akik igazán látni , kirándulni,  szórakozni és strandolni szeretnének. Az összes lehetőség ami egy gazdag nyaraláshoz szükséges , – adott. Séta közben melege van leveheti ruháját és fürödhet egyet a tengerben.

Vagy beülhet egy tengerparton álló kávézóba egy jó hideg és finom sörre.

Állatkert, vidámpark, Water Park, parkok, múzeumok, gyönyörű utcák, sétányok a tengerpart mellett. Majd bejuthatnak  az óvárosba, melynek  hangulata  felejthetetlen.

Ahogy sétál a kirakatokat nézve, egyszer csak ott találja magát egy ház belsejében , egy eldugott kis kávézóban, tavernában, trópusi növények, madarak között.  Egy más világban.

Limassol fekvése miatt igen kedvező a sziget bejárására. 50-60 km távolságra van Paphostól, Troodos hegységtól, Larnaka városától, Nicosia a sziget fővárosától. Limassolhoz közeli tájak mint a Govenors Beach, Lefkara faluja vagy a gyönyörű Yermasioya és a Colossi .

 

Paphos – Romantikus helyet kedvelőknek Tenger szerelmeseinek

Paphos az Istenek játszótere.  Paphos a sziget legcsábítóbb üdülőhelyei közé tartozik, felettébb kellemes és igen hangulatos  városka stílusos tavernákkal, kávézókkal, és éttermekkel. Ciprus talán legszebb és leggazdagabb területe.A sziget nyugati felének a fővárosa. Az üdülőváros központjában fekszik a hangulatos halászkikötő, az erőd, körülöttük pedig kávézók és tavernák kínálják a friss, aznap kifogott halakból készült finomságokat. Dionysos háza a mozaikokkal, Királysírok, az ősi Odeon színház, a Bizánci Múzeum és a Körzeti Régészeti Múzeum. Lenyűgöző sziklás tengerpartok és kiépített gyalogösvények várják a turistákat. GOLF Club Paphostól 20 km-re.Világszínvonalú 18 szakaszos pálya, par 71-es, 350 méteres dupla elütős Driving Range-dzsel, par 3-as tanulópályákkal, valamint egyéb kiváló rövid játék gyakorlására alkalmas területekkel. A teljes pályahossz 6665 m.

Mivel annyi látnivaló van ebben a városban  és  a környékén,  igy Paphosban érdemes végig a tartózkodás alatt gépkocsit bérelni. Van buszjárat , mellyel bejuthatnak a turista centrumba, a vadregényes kikötőhöz, az erődhöz , a nevezetességekhez.

Pafos a klasszikus ókorban a sziget egyik legfejlettebb és legnépesebb körzete volt, a kora középkorban azonban hanyatlani kezdett és csak az 1974-es részleges török megszállás óta indult ismét fejlődésnek. Az 1984-ben megnyitott repülőtér újabb lendületet adott az idegenforgalomnak és újabb és újabb utak is épülnek.

Napjainkban Pafos Limassol mellett az egyik legjelentősebb turistacélpont.

Larnaca – Tenger szerelmeseinek  Kirándulóknak

 Larnaka Ciprus egyik legcsendesebb üdülőhelye. Legfőbb vonzereje a tengerparton hosszan végighúzódó pálmafás sétánya, melyen tavernák és kávéházak teraszai sorakoznak.  Az esti séták nagyon élvezetesek a szállodák közelében. Szebbnél szebb tavernák a partnál, jó kis buli helyekkel.

Larnaca kicsi jacht kikötője, ami a  sétánynál található, választékos hajókázási programjait kinálja.A város hosszú történelmi múlttal büszkélkedhet, melynek tárgyi emlékeit egy 17. századi erődben található Larnakai Középkori Múzeumban tekinthetik meg a látogatók. Larnaka Archeológiai Múzeumában antikvitásokat, a kulturális centrumában pedig vadonatúj show-műsorokat is láthat az érdeklődő közönség.

Virágokkal gazdagon díszített széles parti sétánya Cipruson a legszebb, amely mentén húzódik a központi homokos strand. Strandjai döntően homokos, helyenként apró kaviccsal keveredik.

 

 Szállodák keresése :

5* kategória

4* kategória

3* kategória

Apartmanos ajánlatok

Családi ajánlatok