Chat

Tengerparti esküvő – ombre stílus

Merjünk a színekkel játszani. El a hagyományokkal!

Stílus ajánlatunk  a nyílt tengerparti helyszínekre az ombre stílusú esküvő .

 

Ombre stílus bevonuláshoz

Ombre stílus bevonuláshoz

A nyílt területek romantikus , hangulatos helyszínek , melyeket  gyönyörű dekorációval fényűzővé lehet varázsolni. 

Ne feledd a helyszín önmagában a környezet , hogy hol van az a terület. Viszont, hogy az hogyan nézzen ki,  az a dekorációtól függ. Általában van egy alapdekoráció , de ahhoz, hogy ez az alkalomhoz illő legyen,  szebbé tehető dekorációval.  A virág vagy virágözön csodákat művel. 

Elképzeléseiteknek megfelelően , a létszám és a tervezett időpont ismeretében tudunk olyan helyszíneket ajánlani , amelyek ideálisak lennének a számotokra.

Ahány pár annyi fajta elképzelés és kérdés van: szállodában legyen a tengerparton vagy  a tengeren közvetlenül vagy más nyílt tengerparti területeken, Városházán ?  Házasságkötő teremben vagy az Városháza kertjében, múzeumban …..?

Megértelek benneteket , mert a helyszín nagyon fontos alapja az esküvőnek.  Ebben is az esküvőszervező a segítségetekre van. 

Mit is jelent az ombre szó ?

Az ombre szó jelentése :  francia eredetű szó – árnyalat, árnyékol , árnyal . Ezt a színvilágot alkalmazva egy nagyon dekoratív és szemet gyönyörködtető színvilágot kapunk . A színvilág árnyékolása , a színek átmenetének harmóniája árnyékolással , színátmenet képzése a lényege. Alkalmazzuk bátran ezeket a szín összeállításokat. Az esküvői divat is megváltozott. 

 

Ombre stílus bátran

                                                Ombre stílus bátran

menyasszonyi csokrok

             

A zseniális végeredményhez,  ha menyasszonyi csokorban is sikerül  az átmeneti-hatást létrehoznotok , csodálatos harmóniát kaptok. 

 

Nyílt tengerparti esküvőre alkalmazzuk bátran az Ombre stílust .  Ezen kívül szállodai esküvőre is szemet bizsergető látványt ad ez a stílus, így bármelyik helyszínen alkalmazhatjuk.   

 

Ne feledd ! –  az Anyanyelveden mondhatod ki az IGEN-t. Magyar nyelvű Szertartásvezető is a rendelkezésetekre áll egy ajánlott tengerparti esküvőhöz – Tengerparti esküvő Európában