Chat

Miért ajánlom Ciprust?

 

Miért ajánlom esküvőre Ciprus szigetét?

Miért Ciprus szigete az esküvőkre?

 

Citromfa télen

Citromfa télen

Beutaztam a világot. Sok helyen jártam a világban Amerikától kezdve Indiáig . Ciprus volt az első olyan hely Európában , ahol minden együtt található. A csodálatos éghajlat , körös – körül a türkiz kék színű tenger ,  a fehér homokos , pálmafák,  változatos tengerpartok, a kedves , nyugodt , segítőkész emberek és a finom ételek , amik nekem megadják azt a színvonalat , amit annyira fontosnak és elsődlegesnek tartok én is egy utazás során.  

Nem beszélve arról, hogy én Cipruson élek, nekem a második hazám Ciprus.  Imádom  az embereket, az életvitelüket, zenéjüket és szeretem nagyon a ciprusi konyhát. Istenien főznek.  

Amerika , India és egyéb csodálatos helyek is vannak Bolygónkon.

De  annyira, de annyira  messze vannak ! 

Az időjárás sem mindenhol igazán garantáltan napsütéses minden időszakban , mint itt nálunk. Az utazás ezekre a helyekre 12 – 15 óra , India még messzebb . A repülőjegy pedig méreg drága egy ilyen útra.

Az Ifjú párok akiknek az esküvőjét szerveztem , ezt az árkülönbözetet inkább az esküvőjükbe fektették.  

Ciprusra 2,5 óra alatt lehet megérkezni repülővel . Ripsz – Ropsz itt lehetünk a paradicsomban. A repülőjegy megfizethető, ha időben , korán foglaljuk és nagyon is olcsó tud lenni. 

Ciprus egy paradicsom és a Szerelem Szigete , az esküvők álom helyszíne.

Még Amerikából is jönnek Ciprusra  az esküvőjüket  tartani, pontosan azért mert , – Csak egy Szerelem Szigete létezik a Bolygón és ez Ciprus szigete.

 

Ne feledd!   Anyanyelveden mondhatod ki az IGEN-t. Magyar nyelvű Szertartásvezető is a rendelkezésetekre áll egy ajánlott tengerparti esküvőhöz – A tengerparti esküvő Európában