Chat

Szertartásvezető bővebben

 

Esküvői Szertartásvezető Deam Ceremony Georgina Gina

Esküvői Szertartásvezető
Dream Ceremony
Georgina Gina

A Szertartásvezető feladata már az esküvő előtt kezdődik . A Szertartásvezető számára fontos , hogy megismerje a házasuló fiatalokat, párokat , szerelmük , életük történetét és a szertartás szövegét velük közösen úgy alakítja , hogy az róluk meséljen . Egy –egy kedves történetet belefűz a párral kapcsolatosan az előre elkészített esküvői beszédébe.

Később az esküvő napján a Szertartásvezető a garanciája annak, hogy a házasságkötés nem csupán egy program volt a sok közül, hanem valóban megkapta az őt megillető különleges szerepet.

Szertartásvezető örömteli feladata lehet még esküvőn kívül a fogadalom megújítása azaz a második esküvő levezénylése . Bármelyik házassági évforduló is alkalmas lehet egy fogadalom megújítására életkortól függetlenül.  

Egy feltétele van annak, hogy Szertartásvezetővel legyen megtartva az esküvői ceremónia , hogy abban a percben, már hivatalosan egy párt kell alkossatok. Így előtte kettő tanúval el kell mennetek országotokban egy Anyakönyv vezetőhöz   , aki összead benneteket hivatalosan papíron.

Tehát csak két tanúval, a hivatali munkaidőben kell kötni  egy gyors és egyszerű papír aláírásos házasságot bármelyik polgármesteri hivatalban. És az ott kapott házassági anyakönyvi kivonatot kell bemutatnotok  Cipruson a Szertartásvezetőnek.

A valódi fényűző , publikus esküvő Cipruson történik, ahol a Szertartásvezető levezényli a hivatalos szertartást a násznép előtt, ahol minden ugyanúgy történik, mintha valódi lenne, mégis minden másképp!

Ha nem akarjátok akkor a násznép soha nem fog rájönni arra, hogy Ti  a valóságban, hivatalosan korábban már összeházasodtak.

Természetesen lesz a Szertartásvezetőn szalag is amikor a szertartás zajlik. Lesz Házassági Oklevél, homoköntés és minden más az igényetek szerint.